Info på e-post 20.12.2018

Boddører – Vi ble oppringt av en beboer for noen dager siden, som fortalte at han hadde støtt på to ungdommer av utenlandsk opprinnelse nede i ett av våre bodområder. Det er til stadighet at dører, inn til våre boder og tekniske rom, blir oppdaget ulåst. Dette har vi påminnet om tidligere, og det har også blitt satt opp lapper på dørene. Det ser ut til at vi må leve med at uvedkommende av og til tar seg inn i vårt boligkompleks, og det er derfor særdeles viktig at vi passer på å holde alle dører låst.

Grønne poser – Vi gjentar at nye grønne poser til bioavfall står i esker rett innenfor hovedporten til garasjen.

Samtykke til digital kommunikasjon – Høsten 2017 sendte OBOS ut en forespørsel til sameierne om å kommunisere elektronisk på vegne av styret og OBOS – nå blir det en ny runde.

Strandliveien Boligsameie har mottatt forslag til tekst i denne sammenheng, og legger den ut uredigert:

Vi i styret vet at mange ønsker å motta informasjon digitalt. OBOS vil på vegne av boligselskapene sende en SMS fra nummer              1929 til hver enkelt boligeier, hvor de ber om samtykke til digital kommunikasjon. Dersom du samtykker, vil blant annet,        årsrapport, tredjepartsopplysninger (ligningsoppgaver) brev og fakturaer kunne bli sendt pr e-post, og enkelte varslinger på SMS.

Vi i styret er opptatt av å sørge for at den enkelte får informasjon på en enklest mulig måte. På denne måten kan vi både få tilfredsstilt den enkeltes behov for effektiv kommunikasjon og redusere bruk av papir.

Vi oppfordrer derfor alle våre sameiere til å gi samtykke til digital kommunikasjon.