Info på e-post 23.04.2015

Først og fremst vil vi ønske nye beboere velkommen til vårt sameie.

1. Dugnad

Vi har vedtatt i styret for et par år siden at beboere ikke skal belastes med dugnad. Vi har avtaler med firmaer som tar seg av det meste. Til tross for det har vi fått henvendelser fra beboere som gjerne kunne tenke seg en FRIVILLIG dugnad, og det har styret ikke noe imot. Kommunen har gått ut med et skriv om ”Rusken-aksjon 2015”. Den starter mandag 27. april og slutter nærmere midten av mai. Her kan vi slå to fluer i ett smekk! Vi får utdelt sekker og hansker fra kommunen, og de henter avfallet igjen. I den forbindelse har vi satt av ONSDAG 6. mai fra kl. 16.00 til vår dugnad og vårt bidrag til Rusken-aksjonen. Vi rydder da i vårt eget område, rundt blokkene og langs Kantorveien og Strandliveien, i tillegg til skråningen og området ved vannet mellom de to nærmeste bryggene. Får vi det til, og været er med oss, så blir det kaffe og vafler el. lign. etterpå. Vel møtt i frivillighetens tegn ( for dere som er hjemme, og har lyst og anledning ).

2. Sosialt samvær

Vi gir ikke slipp på vår tradisjonelle samling på ”Festplassen”. I år har vi satt av ONSDAG 3. juni fra kl. 17.00 ( og utover …. ). Alle tar med mat og drikke til eget behov. Vi stiller med grill til felles benyttelse, bord og noen stoler. Ta gjerne med egen stol for å være sikker. Vi har, stort sett, vært heldige med været de foregående år, men også i år må vi ta VÆRFORBEHOLD!

3. SAMEIERMØTE ( Årsmøte ) og BEBOERMØTE

Datoen har dere fått tidligere, men dagen er altså ONSDAG 29. april kl. 18.00 , og foregår i Festsalen – tredje etasje – på KOLBEN ( som tidligere ). Først avholder vi Sameiemøtet, - et vanlig årsmøte, så fortsetter vi med Beboermøtet der styret informerer om aktuelle saker, og hvor beboere kan komme med spørsmål og egne innspill. Registrering skjer ved inngangen til lokalet. Nødvendige papirer og dokumenter blir sendt til beboerne pr. post fra OBOS, og skal være på vei.