Info på e-post 15.05.2013

17 .mai

På lik linje med i fjor inviterer styret til flaggheising kl. 08.00 på 17. mai. I år vil det også bli hornblåsing parallelt med flaggheisingen. Så møt opp i 17. mai-stasen for en hyggelig start på feiringen av nasjonaldagen!

Hageparty

Nok en gang ønsker vi velkommen til sosial beboersamling på gårdsplassen. Dato: ONSDAG 5. juni kl. 18.00 . Alle tar med seg det de selv skal spise og drikke. Sett av dagen nå! Vi håper på minst like god oppslutning som i fjor.

OBS! OBS!

For noen dager siden var inngangsdøren i Strandliveien 9 ute av funksjon. Den gikk ikke i lås. En observant beboer oppdaget en plastsplint inne i låsen, og fikk fjernet den med tang. Samme dag sto en annen dør på vidt gap i lengre tid uten at det var noen aktivitet der. Påfølgende søndag ble en dørlås til en av dørene til Kolben ødelagt, og kl. 04.20 natt til mandag spaserte en innbruddstyv rett inn gjennom denne døren, og brøt seg inn med brekkjern på flere kontorer i tredje etasje. Han tok bl.a. med seg en safe. Samme søndag kl. 23.00 gikk innbruddsalarmen på Brun & Blid i Kolben. Vi sier ikke at de nevnte episoder har noen sammenheng, men lokalavisen melder om en økning av innbrudd i Follo. Så vær på vakt! Ikke slipp inn uvedkommende, og pass på at dører, som skal være låst, er det. Gi beskjed dersom dere oppdager noe unormalt!

Vindskjerming / Innglassing

Vi er i gang med anbudsrunde fra leverandører, og kommer om kort tid med informasjon om videre fremdrift.

El-biler og lading

Her kan dere se en nærmere utredning om dette.

DA GJENSTÅR DET FRA STYRETS SIDE Å ØNSKE ALLE EN RIKTIG GOD 17. MAI!