Info på e-post 31.05.2012

UTOMHUSOMRÅDENE

Disse er snart helt ferdigstilt. Det gjenstår noen få detaljer. Enkelte ”busktyper” overlevde ikke vinteren, og de vil bli skiftet med en annen variant. ”Ferdiggresset”, som ble rullet ut, trenger litt tid på å sette seg, og vi ber derfor om at man er varsom med bruken av dette nå i sommer. Likeledes når det gjelder å bruke gressplenene som snarvei. Det bør være unødvendig. På nedsiden mot vannet har kommunen lagt opp til at skråningen skal ha ”naturgress” mellom buskene, som er plantet der, på lik linje med områdene mellom Kolben / Torget og vannet. Vi påpekte overfor utbygger og kommunen at det burde ryddes langs vannet før 17. mai. Det ble ikke gjort, og fremdeles har ingen tatt ansvaret for det. Vi skal sørge for at området blir ryddet. Et svanepar har etablert seg på nedsiden ved vannet, og så vidt vi vet så er dette første gang at det har skjedd ved Kolbotnvannet.

GARASJEANLEGGET

Vi sliter fortsatt litt med de to portene, men vi håper at det skal bli bedre etter hvert som komponenter blir skiftet ut. Innerst på ”langstrekket” i garasjen – høyre side – mellom blokk A og E er det satt av en plass til servicebil. Her er det montert en stikkontakt, som servicefolkene kan benytte ved behov. Det er fullt mulig for oss å benytte denne stikkontakten ved behov for støvsuging av bilen, lading av batteri o.lign., men ingen langvarig bruk, - og primært etter arbeidstid med tanke på at plassen er tiltenkt servicebil.

HEISENE

De er fortsatt ustabile, og her blir også komponenter skiftet ut. Vi håper at det skal hjelpe. Driftstans må vi påregne, men vi regner med at det blir meget sjeldent etter hvert. Kontaktpersoner er oppnevnt ved driftstans eller melding om feil:

nr 1: Knut Engelhardtsen.................tlf: 46419321

nr 2: Gunnar Bjørland.......................tlf: 90610585

nr 3: Renvakt AS / Vaktmester......... tlf: 40100004

ADVARSLER

Vi må dessverre frem med pekefingeren igjen. Først til dere som kaster sneiper og søppel ut fra terrasse / balkong / vindu. Noen må plukke det opp, - det koster oss penger, og det tar seg ikke ut når vi ser blomsterbedene og plenene preget av dette. Så er det noen som har plassert madrasser, bord, stoler, skap osv. i andre rom enn egen bod i kjelleren, samt også i garasjeanlegget utenfor egen parkeringsplass. Benytt egen bod! Er dette noe som skal kastes, så kan man ikke forvente at vaktmester ( - koster oss penger igjen ) eller styret skal gjøre det.

RYDD OPP ETTER DERE!

Det var en liten skjennepreken på slutten, men det ser ut til at det er nødvendig.