Info på e-post 21.09.2012

Hovedinngangsdør

Vi registrerer at enkelte beboere slipper inn folk som ringer på ved hovedinngangene. IKKE SLIPP INN FOLK DERE IKKE HAR AVTALE MED ELLER SOM DERE KJENNER! Vi har fått melding om ubudne gjester i oppgangene. Dersom dere er usikre på hvem som ringer på, så ikke trykk på ”åpne-knappen” på panelet, men gå / ta heisen til hovedinngangen og sjekk at vedkommende skal til deg / dere. Pass på at ikke uvedkommende følger etter når hoveddør står åpen i noen sekunder på automatikken. Det er nødvendig at dørene står åpne så lenge som de gjør pga. HC-brukere. Vi håper at det har en preventiv virkning at vi nå også har fått merker med kameraovervåking på hovedinngangsdørene.

Strømbrudd

Det første strømbruddet vi hadde var ikke varslet. Det siste fikk vi beskjed om fra Hafslund, men beskjeden nådde ikke undertegnende slik at jeg fikk sendt ut mail om det. Vi beklager det! Garasjeportene kan åpnes manuelt, men problemet er at det kan kun gjøres fra en side. Vi ser på løsninger for å rette på det. OBS! Portene åpnes ved å dra i venstre kjetting med rolige bevegelser helt til porten er oppe. Gjør man dette feil, så hopper wiren av, og vi må ha servicemann.

Søppellukt

Vi aner en bedring, men vi kan bli enda flinkere til å pakke inn avfallet vårt!

Varme

Mange klager på manglende varme på radiatorene. Morten skal i møte med NVS på mandag, og da håper jeg at de finner en løsning på det.

Alarm

Over 30 leiligheter har nå fått installert alarm etter at vi gikk ut med tilbudet. Det er bra! Jeg har fått beskjed at det gunstige pristilbudet opprettholdes fortsatt.

Vi har styremøte i Sameiet førstkommende torsdag 27. sept. Er det saker dere ønsker at vi skal ta opp i tillegg til det dere ser at vi holder på med, så kom gjerne med innspill ved å bruke denne mailadressen.